Snuffelmiddagen

Starten in de brugklas gaat gepaard met de nodige spanning; als ouder en leerling van groep 8 kies je voor een compleet nieuwe school met veel nieuwe gezichten. Op het Reynaertcollege vinden we het belangrijk dat u ons leert kennen voor u een keuze maakt.  We willen uw kind helpen groeien tot een jongvolwassene, klaar voor de maatschappij. En dat doen we graag in vertrouwen, samen met de ouders/verzorgers en de leerlingen.

We organiseren daarom snuffelmiddagen. Dit zijn gastlessen waarvoor leerlingen van groep 8 zelf inschrijven. De lessen vinden plaats op een woensdagmiddag in januari van 15:00 tot 16:00 uur (uiterlijk 16:30 uur bij kookles). Om organisatorische redenen is er een minimum en maximum aantal inschrijvingen nodig per gastles. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen vinden de gastlessen plaats op 24 en 31 januari, met een eventuele uitloop op 7 februari. U kan uw kind inschrijven voor één gastles. Er is keuze uit Cambridge Engels, programmeren met LEGO ®, koken, techniek, muziek of gym.

Lijkt het u wat om uw kind in te schrijven voor deze snuffelmiddag? Klik dan zeker door op deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 10 januari omwille de organisatie.

Wij kijken er in tussentijd naar uit om uw kind bevlogen te mogen begeleiden hier op onze school!

Mocht u nog extra informatie hierover wensen, kan u altijd contact opnemen met Sophie Wuytack via wuy@reynaert.nl