Tutoren

Tutorensysteem
We werken ook dit schooljaar voor alle leerlingen van beide locaties, met een tutorensysteem op onze school. Bovenbouwleerlingen en leerlingen uit de derde klas met talent voor een vak (tutoren) geven bijles aan leerlingen die graag geholpen willen worden bij dat vak.

Werkwijze
Wanneer u voor uw zoon/dochter op zoek bent naar een geschikte tutor, dan vult u het inschrijfformulier in. Lever dit formulier in bij mevr. Anne Harpe. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een tutor gezocht om bijles te geven. De tutor neemt zelf contact op met de leerling om een afspraak te maken.

Leerlingen die zelf bijles willen geven vullen het daarvoor bestemde aanmeldingsformulier in en leveren dit in bij mevr. Anne Harpe.  Zij neemt dan contact met je op als er leerlingen zijn die bijles willen voor het vak wat je hebt aangegeven op het formulier.

Enkele afspraken
1. De tutor en de bijlesleerling maken samen de afspraken. Zij bepalen hoe vaak en waar zij samenkomen.
2. Direct na de tutorles wordt een bedrag van € 7,-- per lesuur (50 minuten) afgerekend.

Het Tutoraat wordt vermeld op het plusdocument wat je uitgereikt krijgt bij je diploma. Naast dat je er iets mee kunt verdienen, de leerling(en) die je lesgeeft blij maakt, zelf ook weer dingen bijleert heb je er dus ook nog eens iets aan bij vervolgstudie en beroep.

Mochten er vragen zijn dan kun je die stellen aan mevr. Anne Harpe (ahr@reynaert.nl).