Het Reynaertcollege is deelnemer van Kunstgalerie Hulst

600_hulst.jpg

Wat is de Kunstgalerie Hulst?

Er zijn een dertigtal ondernemers in het centrum van Hulst die in de periode van 6 t/m 29 mei 2022 hun etalage beschikbaar stellen als expositieruimte voor de Kunstgalerie, dat voor de 17e keer wordt georganiseerd. Er wordt een brochure met wandelroute en een speurtocht gemaakt, waarin alle deelnemende zaken en kunstenaars/deelnemers worden opgenomen.

Deze wordt via deelnemende bedrijven, kunstenaars en het Infopunt Inulst verspreid. Er is voldoende aandacht via sociale media en er wordt een nieuwsbrief verstuurd aan ruim 10.000 adressen. Voor herkenbaarheid in het straatbeeld zal worden gezorgd door herkenbare stickers op de etalageruiten. Tevens zal aan Kunstgalerie Hulst een speurtocht worden verbonden waarmee klanten van de deelnemers o.a. kans maken op een Inulst cadeaubon. Ook zal de publieksprijs worden uitgereikt aan de maker van het kunstwerk met de meeste stemmen. Daarnaast worden er ook overige culturele initiatieven betrokken .

Al voor de start van Kunstgalerie zijn leerlingen en personeel druk bezig geweest met het aankleden van 'de vosjes'.
Zie hieronder hoe ze er aanvankelijk uitzagen, enkele vosjes in wording zijn en hoe sommige vosjes er nu in hun nieuwe outfit uitzien. Dit alleen al zijn kunstwerkjes geworden! Complimenten voor iedereen.

Benieuwd naar alle andere aangeklede vosjes én naar de kunstwerken van de leerlingen (tekeningen/schilderijen, etc.) ga dan kijken in het gebouw 'Onder de toren'  in de Korte Nieuwstraat te Hulst.

600_vosjes_compilatie.png