Aan de slag als TopTutor?

Onderwerp: Aan de slag als tutor op het Reynaertcollege? 

Beste oud-leerling van het Reynaertcollege,                                                                       600_toptutors.png

Ben jij op zoek naar een unieke, flexibele bijbaan waarbij je je kennis en ervaring in kunt zetten? Lijkt het je leuk om (weer) in contact te komen met leerlingen van jouw oude middelbare school? Dan hebben we goed nieuws voor jou: met het Reynaertcollege hebben we al enige tijd een samenwerking en zoeken we ook dit schooljaar oud-leerlingen die het leuk vinden om bijles te komen geven.

Wat levert het op?

Bijles geven is een is een leuke, flexibele en relevante bijbaan, die waardevolle kennis(sen) en ervaring oplevert. Je houdt je eigen kennis van de schoolvakken op peil én kunt jouw kennis en ervaring inzetten om een ander te helpen. Daarnaast is het toekomstige werkgevers een interessante aanvulling op je cv. En niet onbelangrijk: je ontvangt een leuke vergoeding (9 euro per klokuur) om jouw (studenten)leven een stuk makkelijker te maken. Je bepaalt jouw eigen beschikbaarheid. Ook als je een tussenjaar hebt, ben je van harte welkom.

Een unieke kans: Managing Tutor

Naast bijlesgevers, zoeken we ook één coördinator voor deze afdeling rondom het Reynaertcollege, de zogenoemde Managing Tutor, voor gemiddeld 3 uur per week. Als Managing Tutor ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling rondom jouw oude middelbare school. Een unieke mogelijkheid om op jonge leeftijd coördinerende ervaring op te doen. Hierbij word je structureel begeleid door één van onze ervaren medewerkers.

De functie van Managing Tutor is goed te combineren met het geven van bijlessen, maar dit is geen verplichting.

We horen graag van je!

Dus, ben je gemotiveerd, sociaal sterk en heb je een passie voor onderwijs? Vind je het leuk om kennis over te dragen en moeilijke materie op een heldere manier uit te leggen?

Meld je dan aan bij TopTutors! Kijk voor meer informatie op www.toptutors.nl of stuur een e-mail naar jetske@toptutors.nl. Je kan ook met ons bellen via 085-4873465. Heb je interesse in de functie van Managing Tutor? Dan ontvang ik ook graag jouw cv en een korte motivatie per e-mail.

Schrijf je in!

Je kunt je direct inschrijven als tutor via deze link, waarbij je locatie Hulst kiest.

Jetske van de Werff

Landelijk coördinator

TopTutors BV