Menu

BeroepenSpeedDate 12 oktober Terneuzen

Voor de leerlingen uit 4 vwo en 5 vwo die geïnteresseerd zijn om donderdagavond 12 oktober op het Zeldenrustcollege in Terneuzen met mensen te praten vanuit het BEROEPEN-veld wil ik jullie uitnodigen voor de BeroepenSpeedate, welke vanuit de Rotary is georganiseerd. Indien je hier een (kort) verslag over schrijft mag je 4 UREN! bijschrijven voor je toekomstdossier (welke in mei vwo-5 op 40 uren hoort te staan).

Hoe werkt het: Om 19.00 uur is de school het Zeldenrust in Terneuzen open voor leerlingen. Je kan 2 rondes volgen welke volgens het schema in de bijlage staat weer gegeven. Indien je gebracht wordt door ouder(s) dan zijn deze ook welkom een ronde mee te volgen. Om 19.30 uur start de voorlichting met de eerste ronde tot 20.10u. Vervolgens is er een pauze van 20.10 - 20.20 uur. Daarna volgt een tweede en laatste ronde van 20.20 tot 21u. Dus inclusief reistijd ben je die avond maximaal zo'n 3 uur hiermee bezig.

Er worden diverse beroepen aangeboden en je kunt natuurlijk samen afspreken om er naartoe te gaan. Indien je van deze avond gebruik wenst te maken, graag tijdig nog een bericht naar kts@reynaert.nl waarbij je aangeeft welke 2 rondes je daar wenst te volgen, zodat ik de aantallen in de gaten kan houden zodat er geen over-inschrijvingen ontstaan en je komst naar Terneuzen kan doorgeven.

Maak gebruik van deze unieke voorlichtingsavond!