Menu

Schoolreizen

Elk jaar is het weer dringen op het moment dat leerlingen kunnen inschrijven voor de buitenlandse reizen. Of je nu kiest voor een stedentrip of een outdoorweek, het Reynaertcollege biedt het aan. Een favoriete bestemming is Berlijn en voor de sportieve leerling biedt Oostenrijk veel uitdagingen.

Dit schooljaar staan er voor 4havo en 5vwo weer mooie reizen op het programma.

400_berlijn.jpgBerlijn

Berlijn is een adembenemende wereldstad waar culturele en historische hoogtepunten worden afgewisseld met ontspanning in het uitgaansleven. Berlijn geldt in Europa als één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra. De stad is ook bekend vanwege het hoogontwikkelde culturele leven (festivals, musea, kunsttentoonstellingen). Bovendien is Berlijn relatief goedkoop.

 

400_oostenrijk.jpg

Oostenrijk

In dit prachtige land genieten we van berglandschappen tijdens de trektochten en proeven daarbij ook van de cultuur. Een echte natuursport- en cultuurreis waar je de fantastische chemie tussen natuur en bewegen kunt beleven.

 

 

 

400_rome.jpg

Rome

Ook dit jaar gaan we weer naar Rome, Pompeji en Napels. De geschiedenis van Rome strekt zich uit over 2500 jaar. De stad heeft zich ontwikkeld als een van de belangrijkste steden van de Westerse cultuur. Het was de hoofdstad van het Romeinse Koninkrijk, de Romeinse Republiek en het Romeinse Keizerrijk. Sinds 1871 is Rome de hoofdstad van Italië. Rome is ook de zetel van de paus, die het gezag voert over Vaticaanstad, een enclave binnen de stad Rome.

Dit jaar vinden de schoolreizen plaats in week 26 van 25 juni tot 30 juni 2017. In de onderstaande bijlage vind je het schoolreizenprogramma voor 2017.