Zit je in groep 8

Welkom op het Reynaertcollege!

Het Reynaertcollege is een superleuke school voor iedereen. En dus ook voor jou!

600_p315_250_les_bk.jpg600_p315_250_bks_alg.jpg600_p315_250_brugklassers_alg.jpg

Het Reynaertcollege is niet alleen een leuke school, het is ook een supergoede school. En je kunt hier echt alle kanten op. We hebben hier op school 3 afdelingen: vmbo, havo en vwo.
Op het Reynaertcollege zorgen we samen dat jij alles uit jezelf haalt. Je kunt kiezen wat je wilt en hebt een hartstikke leuke middelbare schooltijd.

300_p315_250_samen.jpg300_p315_250_hulstoria_2014.jpg600_p315_250_techniek.jpg

Wat vind jij leuk?

Je kunt hier op school van alles leren. Soms gaat dat in 'gewone' lessen (in de klas) en soms op andere manieren. Bijvoorbeeld tijdens projecten.

Sommige kinderen zijn sportief. Anderen vinden het leuk om te knutselen, muziek te maken of te lezen. Hier op school is er ruimte voor iedereen en voor elk talent. We zeggen dan ook: Wie je ook bent, jij hebt talent!

Dus wil jij bijvoorbeeld extra sporten of hou je van techniek & wetenschap? Op het Reynaertcollege kun je jouw talent ontwikkelen.

Welke projecten en activiteiten hebben we?
Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Dus hier een paar voorbeelden:
We organiseren sporttoernooien, een Jagertjesdag om je klas te leren kennen, verschillende feesten, een sport- en spelmiddag, een schoolreis naar de Efteling, theatervoorstellingen enz. Je ziet het, er is hier van alles te beleven.

300_p315_250_activ_bks.jpg300_p315_250_activ_waterproject.jpg300_p315_250_sport.jpg

Tip: op de website Go VMBO vind je veel informatie over het vmbo en het voortgezet onderwijs.

Verkeersveiligheid

Onze school is pas compleet als jij er ook bij bent. Daarom is het belangrijk dat je veilig van huis naar school komt. Klik hier voor meer info.

Kortom op het Reynaertcollege gebeurt echt van alles.

De online Open dag van het Reynaertcollege was op 11 februari.
Wilt u weten wat er allemaal te zien en te beleven was? U kunt nog altijd een kijkje nemen door op onderstaande afbeelding te klikken.

600_open_dag.png

 

Als je zin hebt om naar het Reynaertcollege te komen, moet je wel een aanmeldingsformulier invullen.  Klik hier en je komt op de pagina waar je het aanmeldingsformulier kunt vinden.
Tot snel!