Menu

Zit je in groep 8?


Welkom op het Reynaertcollege! 

Het Reynaertcollege is een superleuke school voor iedereen. En dus ook voor jou!

 

250_les_bk.jpg 250_bks_alg.jpg 250_brugklassers_alg.jpg

 

Het Reynaertcollege is niet alleen een leuke school, het is ook een supergoede school. En je kunt hier echt alle kanten op. We hebben hier op school 3 afdelingen: vmbo, havo en vwo.
Op het Reynaertcollege zorgen we samen dat jij alles uit jezelf haalt. Je kunt kiezen wat je wilt en hebt een hartstikke leuke middelbare schooltijd.

250_samen.jpg 250_hulstoria_2014.jpg 250_techniek.jpg


Wat vind jij leuk?

Je kunt hier op school van alles leren. Soms gaat dat in 'gewone' lessen (in de klas) en soms op andere manieren. Bijvoorbeeld tijdens projecten.

Sommige kinderen zijn sportief. Anderen vinden het leuk om te knutselen, muziek te maken of te lezen. Hier op school is er ruimte voor iedereen en voor elk talent. We zeggen dan ook: Wie je ook bent, jij hebt talent!

Dus wil jij bijvoorbeeld extra sporten of hou je van techniek & wetenschap? Op het Reynaertcollege kun je jouw talent ontwikkelen.

Welke projecten en activiteiten hebben we?
Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Dus hier een paar voorbeelden:

We organiseren sporttoernooien, een Jagertjesdag om je klas te leren kennen, verschillende feesten, een sport- en spelmiddag, een schoolreis naar de Efteling, theatervoorstellingen enz. Je ziet het, er is hier van alles te beleven.

250_activ_bks.jpg 250_activ_waterproject.jpg 250_sport.jpg

 

Tip: op de website Go VMBO vind je veel informatie over het vmbo en het voortgezet onderwijs.


Meeloopdagen voor groep 8
Als leerling van groep 8 ben je natuurlijk wel benieuwd hoe het er aan toe gaat op de middelbare school! Je kunt bij ons op woensdag 13 of donderdag 14 november a.s. van 09.00 tot 11.45 uur een kijkje komen nemen op de twee locaties. Je bezoekt dan met een groepje leerlingen allerlei vakken en afdelingen.

Deze doedagen worden georganiseerd in samenwerking met de basisscholen in de regio, maar als je eigen basisschool niet komt, kun je je altijd aanmelden bij bae@reynaert.nl of pml@reynaert.nl. Je kunt dan met één van je ouders ook meedoen met onze doedagen!

Als je met je eigen basisschool komt, hoef je je natuurlijk niet meer aan te melden.

Je bent van harte welkom dus hopelijk tot dan!

Verkeersveiligheid
Onze school is pas compleet als jij er ook bij bent. Daarom is het belangrijk dat je veilig van huis naar school komt. Klik hier voor meer info.

Kortom op het Reynaertcollege gebeurt echt van alles. En jij kunt erbij zijn dus waar wacht je nog op? Tot snel!